Karaköse İlkokulu
KARAKÖSE KÖYÜ KARAKÖSE KÜME EVLERİ NO 11 SARIKAMIŞ / KARS

VİZYON

Okul paydaşlarının işbirliği içerisinde öncelikle Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milletini seven, geleceğe emin adımlarla yürüyen nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, gelecekte kendine güvenebilen, tek başına ayakları üstünde durabilen nesiller yetiştirebilmektir.Çağdaş milletler seviyesine eş değer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından birini kurmaktır.

MİSYON

Atatürk´ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine yükselirken tarihini, milli ve manevi değerlerini özümsemiş günümüz bilgi ve iletişim teknolojilerini en verimli ve etkin bir şekilde kullanabilen paylaşımcı, saygılı, sorumluluk sahibi, insana insan olduğu için değer veren aklı ve vicdanı hür bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

08.20-14.25

kaloriferli

Uydu İnternet (VSAT)

Kars´a 120 km.,Sarıkamış´a 60 km uzaklığındadır.

Köy

Diğer Hususlar

Köy Türkmen köyüdür. Veliler saygılıdır. Öğrenci velileri hayvancılıkla gecinirler.